10 év, több ezer fürdőszoba...

Csapuniverzum

Masszázsmedence a csomagtartóban?

2017. április 10. - Feggaris

Igeeen! Hiszen mindjárt itt a nyár! Aki szemfüles, már most elkezd készülődni a pezsgéssel teli napokra.

 

A masszázsmedence szó hallatán mindannyiunknak megdobban a szíve:ez az, amire vágyunk egy hajtós nap után, ami ellazít és fel is tölt egyben. Mi lenne,ha azt mondanám, bárhová magával viheti ezt az élményt?

 12918681_l.jpg

Party helyszín Önnél

Végre meghívhatja a barátait egy esti lazításra. Igazán csábító program, hogy a szokásos kellemes beszélgetés és grillezés mellett LED fényjátékkal pezsgő vízbe is merülhetnek. A víz hőfokát a gyorsfűtő rendszer emeli a kívánt mértékig, így a hűvös estéken sem fog fázni a társaság.

Az elismerő szavak biztosan nem fognak elmaradni.

 

Egyszerűen és gyorsan telepíthető

A fix telepítésű jakuzzik többszáz kilósak. Elméletben mozgathatóak, de a gyakorlatban ez nehézkes lenne, ezért általában ahová leteszik, jó eséllyel ott is marad használatban. Ott van neki a fix vízkiállás, az áramforrás is.

Ezzel szemben a felfújható masszázsmedence könnyen felállítható. A gépészeti rendszer a medencén kívül helyezkedik el: alkalmas a medence felfújására, majd ezt követően egyszerű csatlakoztatással a víz forgatására, levegőbefúvásra is.

A medencét egyszerűen, locsolótömlőn keresztül lehet feltölteni vízzel és a leeresztés is ennek segítségével működik.

A magasabb felszereltségű hordozható jakuzzikban az egyszerű levegős pezsgetés mellett többféle fúvóka dolgozik a kiváló masszázsélményért.

 

Költözés, nyaralás? Nem gond!

Jó lenne egy árnyékosabb részre vinni a jakuzzit az eddigi helyéről? Vagy éppen a csillagokat nem látja éjjjel a vízből?

A hordozható jakuzzit csak le kell engedni és pár méterrel odébb percek alatt újból felállíthatja és feltöltheti.

Ha a hétvégi házába vinné magával, azt is megteheti, hiszen kicsire összehajtható és kényelmesen befér egy átlagos méretű autó csomagtartójába.

 

Az Ön csomagtartójában van már masszázsmedence? Enélkül nem indulhat a nyár! Nézze meg kínálatunkat és válasszon kedvére!

süti beállítások módosítása