10 év, több ezer fürdőszoba...

Csapuniverzum

Segítség, raktár a fürdőszobám!

2016. szeptember 02. - Feggaris

A fürdőszobában kell elhelyeznie a felmosóvödröt, tisztítószereket, szennyestartót, és úgy érzi, el sem fér rendesen ezektől? Jó esetben erre a célra mosókonyhát építenek a családi házakban, de ha Önnél nincs ilyen helyiség, akkor is van megoldás a rumli felszámolására!

45169177_m.jpg

Szekrény, polc

A tisztítószeres flakonokat többnyire ott tartjuk, ahol a legtöbbet használjuk, tehát a konyhában, fürdőszobában. Helytakarékos és stílusos egy sarokszekrény. Az alsó része lehet nagyobb, ahol elfér a felmosó szett, porszívó. Feljebb legyen polcos, ide tehetjük a vegyszereket. A másik sarokban egy ugyanilyen szekrény szolgálhat a törölközők és kozmetikai eszközök tárolására. Így egységes a kép és mindent eltüntettünk, ami a rendetlenség látszatát kelti.

A fejmagasság fölé szerelt faliszekrény is kiváló hely a tisztítószerek számára – nem vesz el a hasznos térből és „illetéktelenek” számára sem elérhető. Ha gyermek van a házban, ez hasznos megoldás. A nyitott polc nem tökéletes, mivel ugyanúgy rendezetlenséget mutat, így az ajtóval, rolóval ellátott változatok hasznosabbak.

Fontos, hogy ezek a szekrények ne bútorlapból készüljenek, hanem vagy műanyag, vagy MDF-anyagúak legyenek, mivel azok a párás, nedves helyiségekben sem mennek tönkre.

Nincs elég hely?

Ha kicsi a fürdő és nem fér el egy faliszekrény, vagy egy magas, földön álló tároló, akkor ez kiszorul a közlekedőbe. Egy keskeny beépített szekrény megoldhatja a problémát és ide elég egy bútorlapos változat is, akár csak egy függönnyel, bambuszrolóval eltakarva.

Családi házaknál kívül, a bejárati ajtó mellett helyezhetünk el ajtós tárolót, ami nemcsak a felmosó-szettnek, de a levetett sáros cipőknek, esőkabátnak is helyet biztosít. Tisztítószereket viszot ne tároljunk benne, mivel azok viszonylag állandó hőmérsékletet igényelnek.

Biztosan Ön is megtalálja a legjobb megoldást, hiszen rend a lelke mindennek!

süti beállítások módosítása