10 év, több ezer fürdőszoba...

Csapuniverzum

Tükröm, tükröm mondd meg nékem, mi alapján válasszalak ki téged?

2017. október 16. - Feggaris

A fürdőszoba tervezésekor nem egyszerű feladat a tökéletes összkép megteremtése. A mosdók fölé elhelyezett tükör a helyiség egyik leggyakrabban használt kiegészítő berendezése, ezért a szín, és a forma mellett a megvilágításnak is szerepet kell kapnia a döntés során.

42724226_l.jpg

 

 

Szívesen nézegetjük magunkat

Nőként a fürdőszoba egyik leggyakrabban használt eleme a tükör – de mint tudjuk a férfiak is szívesen ellenőrzik megjelenésüket, amikor csak tehetik. Az egyszerű tárgyban naponta számtalanszor szemügyre vesszük magunkat, segítségül hívjuk a reggeli készülődés közben, és rutinból minden kézmosás után. A termék kiválasztása a praktikusság mellett a lakberendezési stílusunkról és ízlésünkről is kialakít egy képet, ezért nem hanyagolható el az a szempont, mennyire passzol a helyiség többi berendezéséhez.

Modern, elegáns vagy praktikus? Mindenre van alternatíva

A szaniterek mellett a tükrök is széles kínálatban állnak rendelkezésünkre, így minden dizájnhoz találunk tökéletes kiegészítőt. Az otthonos, meleg hangulatot keltő fürdőkbe a fa frontok mellé látványos megoldást nyújt a kerek alakzatok beépítése, a modern, letisztult stílus esetén pedig a színek mellett a formák is kiemelt szerepet kapnak.

Az eleganciára a fürdőszobában a tükrök teszik fel az i-re a pontot, ezért ha lakásunkat ennek a stílusnak a jegyében rendezzük be, akkor érdemes az egyszerű, szögletes darabok között szétnéznünk. Nemcsak a képek, hanem a tükrök is kaphatnak látványos keretet, melyek tökéletesen passzolnak a márvány elemekhez. A tervezők azokra is gondolnak, akiket nem érdekel a külső cicoma és mindenben a további funkciókat keresik. Ők a praktikusság jegyében olyan tükrök közül választhatnak, melyek polcrendszert is tartalmaznak, ezáltal ezt nem kell külön megvásárolni.

A világítás a tökéletes külső záloga

A világítás mindkét nem képviselője számára fontos, hiszen az ideális fényviszonyokra a borotválkozás során ugyanúgy szükség van, mint egy makulátlan smink kivitelezésekor. Erre a célra érdemes beszerezni egy kozmetikai tükröt, ami a falra szerelve elhelyezhető a nagyobb darabok mellett. A könnyű mozgathatóságnak köszönhetően az aprólékos figyelmet igénylő tevékenységek során arcunk minden négyzetcentiméterét szemügyre tudjuk venni, így biztosan nem marad kósza szőrszál vagy felesleges alapozó arcunkon.

süti beállítások módosítása