10 év, több ezer fürdőszoba...

Csapuniverzum

Mintás, antibakteriális vagy színes, a WC ülőke minden otthon szerves része

2017. október 02. - Feggaris

 WC ülőke egy olyan tárgy, amivel kortól, nemtől, beosztástól, vagyis mindentől függetlenül naponta többször is kapcsolatba kerülünk. A fürdőszoba felújításakor, vagy ha cserére kerül a sor, mégis pironkodva állunk a boltok polcai előtt és fejet lehajtva, szinte sunnyogva lépkedünk a pénztárig.

csapuniverzum_wc_uloke_az_otthon_szerves_resze.jpg

Otthonunk nélkülözhetetlen kelléke

Néhány évtizeddel ezelőtt a WC ülőkék nem gazdagították a fürdőszobai kiegészítők körét, mivel az emberek - jobb híján - az udvarban erre a célra felállított helyen végezték el dolgukat. A komfort iránti igény növekedésével és a technológia fejlődésével azonban ezek az elemek is otthonunk nélkülözhetetlen részeivé váltak. Kezdetben a fából készült darabok terjedtek el a háztartásokban, napjainkban viszont már ezen a piacon is igencsak széles kínálat áll rendelkezésünkre. A választásnál érdemes figyelni arra, hogy stabil és tartós, könnyen takarítható terméket vigyünk haza.

Éljünk a választás lehetőségével!

A WC sok otthonban a fürdőszoba egy pontján – nem pedig külön helyiségben - kap helyet. A berendezés megtervezése során ugyan nem kap túl nagy figyelmet, mégsem lenne szabad háttérbe szorítani. Elsőre talán érdekesen hangzik, de egy jól megválasztott ülőkével feldobhatjuk a fürdőt, a döntés során pedig érdemes arra is odafigyelni, hogy megjelenését tekintve illeszkedjen a helyiség többi berendezési tárgyához.

Ha tehetjük, ne ragadjunk le az egyszerű fehér változatoknál, ma már számtalan szín, anyag és minta áll rendelkezésünkre, amivel akár szó szerint is színesebbé tehetjük a helyiséget. A PVC bevonatú, fa hatású termékek számtalan árnyalatban érhetők el, így kiválaszthatjuk a fürdőszoba bútorhoz tökéletesen illő darabot.

Ki mondta, hogy egy WC ülőke csak unalmas lehet?

A nyomott mintás elemek kitűnően passzolnak a vidám, színes fürdőszobákba: a kreatív tervezők fantáziájukat szabadjára engedve a csíkok mellett a delfin, tengeri csillag és pálmafa motívumokat, illetve az extrém formákat is behozták a boltok polcaira. A higiéniai szempontokat előtérbe helyezőknek érdemes antibakteriális ülőkét beszerezniük, melyek nem csak a kisgyermekes családoknál lehetnek praktikusak, hiszen a káros baktériumok és mikroorganizmusok elleni védelem mindannyiunk számára fontos.

süti beállítások módosítása