10 év, több ezer fürdőszoba...

Csapuniverzum

Építkezők figyelem!

2016. október 21. - Feggaris

Egy új ház építése jó alkalom arra, hogy végre mindent rendesen, odafigyelve, a saját elképzeléseink alapján helyezzünk el a házunkban. Bár a költségvetés mindenkinek megköti a kezét, azért építés során nem szabad spórolni semmi olyanon, ami hosszú távra szól. 

Olyan falazóanyagot választunk, ami nekünk jó, olyan fűtés és vízrendszert terveztetünk, ami a családunk igényeit kielégíti. A többi berendezés során sincs ez másként. Végre megvehetjük a vágyott zuhanypanelt, azt a hidromasszázsosat, ami szín- és fényterápiát is tud…

Már csak haza kell valahogy hozni és beépíttetni! 11489795_l.jpg

Házhoz szállítás

Amikor ilyen nagy tételű kiadásokról dönt az ember, akkor érdemes a járulékos költségeket is figyelembe venni. Jobb áruházakban nem kell a házhoz szállításért fizetni - ezt használjuk ki, hiszen a törékeny zuhanykabinok szakszerű szállítást igényelnek. Ha valamilyen okból megsérül a szállítás során, akkor inkább ne nálunk, az utánfutóra kötve történjen ez meg. 

Szerelés, beüzemelés

Amikor a víz és szennyvízcsonk már a zuhanytálca helyén ki van alakítva, akkor megrendelhetjük a terméket és a beépítést is. Sokan úgy gondolják, hogy egy kőműves is kell erre az esetre. A csapuniverzum.hu-nál vásárolt termékeket olyan szakemberek építik be, akik kifejezetten a zuhanytálcák és kabinok A-Z-ig történő beüzemelésére szakosodtak. Tehát ha a megfelelő aljzat megvan, akkor a zuhanytálca rögzítésétől a felszerelt csaptelep kipróbálásáig mindent megcsinálnak. A vásárlás során egyeztethet a beszerelést végző szakemberrel, hogy milyen anyagokat biztosítson Ön a munkához és mit fog hozni ő. 

Garancia

Megvettük, beszereltettük a zuhanykabint, tálcát, zuhanypanelt. Ki is próbáltuk a szerelővel együtt, hogy működik-e minden funkció. Nyilvánvalóan nem zuhanyoztunk le, csak locsoltuk a vizet a nagyvilágba. De jól működik, minden rendben van. Tehát a termékre érvényes minden jótállás és garancia! Ha esetleg garanciális meghibásodást tapasztalunk, akkor elég csak bejelenteni és a szükséges alkatrészt ingyen megkapjuk és szakszerűen be is szerelik azt.

Megéri tehát a beszerelést szakemberre bízni, hiszen így az érvényes garanciával rengeteget spórolhatunk az esetleges javítási költségeken - ha lennének.

süti beállítások módosítása