10 év, több ezer fürdőszoba...

Csapuniverzum

Nyakunkon a nyár… Kellene egy medence!

2016. május 30. - Feggaris

Ragyogó napsütés van, a fűszálak boldogan nyújtózkodnak az ég felé. Nem kell már kabát hűvösebb reggeleken sem, délután meg még az is sok, amit reggel felvettünk. Bizony, lassan azon gondolkodik mindenki, hogy jól esne egy frissítő fürdő, a gyerekek is pancsolni szeretnének. De hol is?  

11419704_m.jpg

A tavalyi medence kilyukadt... megfogadjuk, hogy soha többé nem veszünk olcsó, felfújható darabot. Elsétálunk a szerszámos kamrához, de az ásó álcázni próbálja magát a sarokban. Nem, nem lenne jó idén nekiállni egy rendes, épített fürdőhely kialakításának... vagy inkább hívjunk munkagépet! Á, majd jövőre, nincs már erre idő! 

Akkor kellene egy olyan medence, ami gyorsan felállítható, nem harapja ki a kutya sem, ha csobbanna egy gyorsat a forróságban. Olyan, ami a gyerekeknek is jó, de nekünk sem csak a bokánkig ér a víz. Könnyű feltölteni és ha kell, le is lehet ereszteni egy vízcsere alkalmával. Egy ilyen medencében jókat lehetne hűsölni egy munkával telt nap után. Hétvégenként áthívnánk a barátainkat egy kis grillezésre. A fiúk biztosan szívesen söröznek majd nyakig a vízben.

Heuréka!

Megvan, eldöntöttük. Merev falú medencénk lesz! Idén még a teraszon állítjuk fel, veszünk hozzá vízforgatót, szűrőt és lépcsőt is tehetünk az oldalára, hogy könnyen beszállhasson a nagymama is. Jövőre meg leássuk a földbe, mivel az acél falú szendvics szerkezet elbírja a külső és belső nyomást, a fém alap rendkívül tartós anyagokkal van kombinálva. Csodás fehér, kerek kavicsot borítunk köré, így olyan lesz, mint egy igazi, épített vizes Kánaán! 

Megint milyen forrón süt a Nap... Megyek is, megveszem azt a merevfalú medencét, hadd örüljön a család!

süti beállítások módosítása