10 év, több ezer fürdőszoba...

Csapuniverzum

Adni jó - ha minden nap teszünk egymásért, jobb hely lesz a világ!

2017. február 17. - Feggaris

A Gemini-Duo csatlakozott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat mikroadomány gyűjtő programjához, melynek keretében fogyatékos gyermekek és fiatal felnőttek keszthelyi napközijének fejlesztéséhez nyújtanak támogatást.

Bízunk benne, hogy vásárlóinkkal közösen összefogva mi is hozzájárulhatunk az itt élők boldogulásához.

 

A falakon belül

A fogyatékos gyermekeknek és fiataloknak ugyanúgy vannak álmaik, céljaik, mint az egészséges társaiknak. Ezek olyan célok, amik az egészséges gyermekek számára egyszerű és magától értetődő dolgok.

Van, akinek kihívás a mindennapokban egyedül felvenni egy cipőt, segítség nélkül tisztálkodni, vagy eldönteni, hány zsemlét vegyen, hogy holnapra is maradjon. Ezeknek a fiataloknak szeretnénk segíteni, hogy megtapasztalják, mi mindenre képesek.

 47946933_l.jpg

A Gondviselés Háza, mint második otthon

Szülői kezdeményezésre jött létre az intézmény, melyben 35 olyan gyermek, fiatal és felnőtt részére biztosítanak nap közbeni ellátást és rehabilitációs lehetőséget, akik mozgássérültek, illetve enyhe- és középsúlyos értelmi fogyatékossággal élnek. Nekik is szükségük van egyszerű munkafolyamatok megtanulására és napi elvégzésére, ami sikerélményt hoz az életükbe.

A tervezett munkaterápiás műhely létrehozásával közelebb kerülhetnek az álmaikhoz.

 

Több segítség - teljes élet

Hála a közösségi összefogásnak egyre több olyan tervet tudnak az emberek megvalósítani, ami a hagyományos úton intézve valamely hivatal fiókjában várná, hogy elfelejtsék. És ez csak az egymásra figyelő emberek érdeme, senki másé.

Aki kicsivel tud hozzájárulni egy jó ügyhöz, annak épp olyan része van a sikerben, mint aki többet tud adni. Adakozni tényleg jó. Erőt ad, mert látjuk, hogy képesek vagyunk jobbá tenni valakinek az életét és mosolyt tudunk csalni a gyerekek és a csodát remélő szülők arcára is.

süti beállítások módosítása