10 év, több ezer fürdőszoba...

Csapuniverzum

Swim spa - az exkluzív kényeztetés

2017. március 22. - Feggaris

Ez az, amiről sokan álmodoznak, amit a sikeres emberek igazán megérdemelnek és ami sokkal több, mint egy medence. Az úszás örömén túl a kényeztető masszázs is elvarázsolja a vízbe merülőt. Ez a swim spa.

 34160685_l.jpg

Státuszszimbólumok régen és most

 A 80-as években igazán különlegesnek számított,ha valakinek mosogatógépe, két autója, vagy nyaralója van. A 90-es években a mobiltelefon, vagy az autós navigáció volt áhított státuszszimbólum sokak számára.

Ezek ma már mindennapos használati eszközeink, így egészen más kuriózumok felé fordult a társadalom. Menő sportkocsit, designer holmikat szeretnének sokan, hogy a sikerük mások számára is jól láthatóvá váljon.

 

Egyetlen dolog állandó a vágyak sorában: mindenki szeretne egy saját úszómedencét, vagy jakuzzit. Van, akinek egyszerre mindkettő megadatik.

 

Úszás, aquafitness, hidromasszázs

A swim spa-t azoknak találták ki, akik hely hiányában nem tudnak elhelyezni egy 10-15 méteres medencét a kertjükben, mégsem akarnak lemondani az úszás öröméről.

A medence erős, szabályozható intenzitású ellenáramoltatós szivattyúval van felszerelve, amely lehetővé teszi az egyhelyben való úszást.Az izommunka és az élmény garantált!

Az úszótérből ezután könnyedén átjuthatunk a kényeztető wellness sarokba egy minden izmot ellazító hidromasszázsért, ahol több, mint 30 fúvókából süvít a vízsugár.

 

A swim spa telepítése gyors és egyszerű

Nem igényel építési engedélyt, földmunkát, csupán egy sík felületet kell biztosítani víz- és áramkiállással. A teljes gépészet a medence oldalburkolata alatt van elhelyezve.

Süllyesztett, és önmagában álló oldalburkolattal rendelkező kivitelben is kérhetjük attól függően, hogy a terasz vagy a kert kialakítása mit enged meg, illetve mi felel meg az elvárásainknak.

 

Az extrák mellé is választhatók még extrák

A gazdag felszereltségű swim spakhoz színterápiás világítást, ülőhelyenként külön kezelőpanelt, thermotetőt és thermowood külső burkolatot is kérhetünk.

Már csak kellemes társaságra van szükség, akikkel mindezt a luxust megoszthatjuk!

süti beállítások módosítása