10 év, több ezer fürdőszoba...

Csapuniverzum

„Ezt most hová tegyem?” – Fürdőszobabútorok és tárolók

2016. augusztus 30. - Feggaris

Ha ön valaha költözött, vagy felújított, akkor tisztában van vele, mennyi mindent el kell tudni helyezni a fürdőszobában. Tisztítószerek, kozmetikai eszközök, törölközők… Egy új fürdőszobaszekrényre és praktikus tárolókra van szüksége, hogy a káoszt elkerülje!

36161618_m.jpg

Milyen a legjobb fürdőszobabútor! Vízálló!

A ma divatos MDF és HDF lapokból szerelt szekrények jól tolerálják a nedves környezetet és a hőmérséklet változásait. A műgyantával kevert farostot összepréseléssel formázzák, majd fóliával vonják be. Nagyon szép mintákat és fahatású felületeket lehet létrehozni ezzel az eljárással, exkluzív darabok is elérhetőek az igényes vásárlók számára. Fontos, hogy lábon álló típust válasszunk, így a felmosáskor, vagy zuhanyzáskor kifröccsenő víz miatt nem megy tönkre a bútorunk.

Az ezen anyagból készült bútoroknak tilos az olcsó változatát választani, mivel többnyire a fóliázásuk nem tökéletes! Amint reped az illesztéseknél, vagy sérülés miatt, a bútor elkezdi magába szívni a vizet, aminek következtében gyakorlatilag használhatatlanná válik a szekrény: az ajtók, fiókok szorulnak rajta.

Műanyag dobozok

Aki szereti az egyszerű megoldásokat, választhat műanyag tárolókat is a fürdőszobába. A falra szerelhető, nagyobb térfogatú változatot a tisztítószereknek érdemes fenntartani. Ebbe beleférnek a magasabb flakonok, iletve mindaz, ami gyermek kezébe nem kerülhet.

A rattan hatású fiókos tárolóban pedig jól elférnek a szappanok, kozmetikai vatták, fogkrémek. ide tehetjük a kéztörlőket is, mivel ezeknek sincs szükségük nagy helyre. A fémkeretes, nagyméretű textildobozok kiválóak törölköző, vagy a levetett ruha tárolására.

A modern, játékos stílust kedveli? Színes dobozokkal feldobhatja a fürdőszoba hangulatát. Itt indul a nap, akkor legyen legalább vidám!

Fa bútort a fürdőszobába?

A természetes anyagok kedvelői a fürdőszobában sem fognak lemondani a fa berendezési tárgyak használatáról. Szerencsére a mai bútorok már műszárított-ragasztott faanyagból készülnek, így nem vetemednek meg tartósan párás környezetben sem. Kifinomult ízlésre vall egy keményfa mosdószekrény elhelyezése hozzáillő keretes tükörrel, fali polcokkal. Időtálló és jól kombinálható egyéb rusztikus elemekkel, kovácsoltvas fogassal, törölközőtartóval, vagy akár díszes márvány mosdóval is.

 

 

süti beállítások módosítása