10 év, több ezer fürdőszoba...

Csapuniverzum

Okos otthonokba okos WC!

2017. március 01. - Feggaris

Az otthonunkban egyre több automata készülék működik.Lehet divathóbort, de puszta előrelátás is, hogy igyekszünk olyan használati tárgyakat beszerezni, amik még olyan igényeket is kielégítenek, amikről nem is tudtuk, hogy felmerülhet bennünk. Ilyen szerkezet az okos WC.

Miért jó nekünk, hogy okos a WC-nk?

Mert helytakarékos.

 54141791_l.jpg

 

Az okos WC nem más, mint egy WC és egy bidet összeolvadása megspékelve egy kis elektronikával.

Tehát nem szükséges külön WC csészét és bidét elhelyezni a fürdőszobában, több hely marad egy kényelmes kádnak, vagy egy nagyobb mosdó pultnak.

Mert kényelmes.

Egyetlen gombnyomással elindíthatjuk a langyos vízsugarat a bidet funkcióban. A víz hőmérséklete állítható, a vízsugár iránya is szabályozható és mindezt távirányítóval is programozhatjuk.

Lehetőség van gyerek-funkció választására is, ami a vízsugár irányát és intenzitását a kicsik igényeinek megfelelően optimalizálja.

Mert higiénikus

Az okos WC automata öblítéses, az ülöke csapódásvédelemmel ellátott, tehát több érintést is megspórolhatunk. Törölközővel sem kell készülnünk, hiszen a meleglevegős szárítás kíméletesen tünteti el a vízcseppeket a bőrről. Ez egészséges használónak kényelmes, de egyes betegségek esetén kifejezetten hasznos is ez a funkció. Automata szagelszívóval és beépített rejtett fénnyel rendelkezik, ami az egyébként is kényelmes használatot még kellemessé is teszi.

 

És az okos WC ára...

Aki exkluzív, minőségi terméket szeretne, annak egy nagyobb kiadással kell számolnia. Ha csak azt számoljuk, hogy egy minőségi porcelán WC-csésze és egy bidet összesen mennyiből hozható ki, nem kell sokkal többet hozzátennünk.

Vannak egyéb tényezők is, amik fontosak: a csapuniverzumnál egy ilyen értékű szaniternél már ingyenes a beüzemelés és szállítási díj sincs. Szakszervizes beszerelés esetén az egy éves garancia mellé +12 hónap kibővített garancia jár.

A pontos paramétereket ide kattintva megnézheti Ön is.

 

süti beállítások módosítása