10 év, több ezer fürdőszoba...

Csapuniverzum

Álom-kerti party

2017. június 12. - Feggaris

Biztosan észrevette, hogy egyre több kertből szűrődnek ki hétvégenként vidám társalgás hangjai, száll a grill ételek ínycsiklandó illata.  Ugye, jó lenne a barátokkal körbeülni az asztalt a szabadban, jókat nevetni, finomakat enni?

Elég az álmodozásból, itt az ideje egy kerti partynak Önnél is!

22311238_l.jpg

 

Ha a tavalyi kerti ülőgarnitúra már kissé kopott, akkor ideje felturbózni!

Egy meggyengült, esetleg törött nyugágy nemcsak kényelmetlen, de balesetveszélyes is lehet. Az új ülőgarnitúránál fontos, hogy strapabíró, időjárásálló legyen, ezen túl a személyes igények a meghatározóak a választásnál.

 

Kreatív ötletekkel igazi nyugalom-szigetet, vagy akár buli-helyszínt lehet varázsolni a régi kerti kiülőből. Ön melyiket választaná?

 

Szerezzen be új ülőpárnákat, puha plédeket!

Puha, kellemes helyen mindjárt egészen otthon érzi magát az ember, így minél nagyobb kényelmet tud biztosítani a vendégeinek, ők annál könnyebben feloldódnak.

Látványnak sem utolsó a lakás stílusával, domináns színeivel harmonizáló kerti pihenősarok. Önről mindenképpen azt árulja el, hogy igényes, rendszerető és stílusos.

 

Kell egy erős napernyő!

Ha nincs árnyékoló a pihenő felett, akkor mindenképpen olyan napernyőt kell beszerezni, ami strapabíró, masszív és terjedelmes darab.

 

Ha egy futó zápor miatt nem szeretne a lakásba menekülni ülőpárnák sokaságával, akkor válasszon vízlepergető anyagból készült, erős talppal rendelkező napernyőt. Ez alatt meghúzódva zavartalanul mehet tovább a kerti party, hiszen az a pár esőcsepp nem ronthatja el az estét!

 

Tárolók, ládák a rendszerezés bajnokai

A kerti bútorokon használt párnák terjedelmesek, nem is beszélve a többi textil kiegészítőről. Ha rossz idő jön, ezeket úgy kell elhelyezni, hogy biztonságban legyenek az esőtől, portól és mégse a lakásban kelljen felhalmozni őket.

 

Erre jó egy tároló láda, vagy pedig egy olyan kerti bútor, ami az ülőfelület alatt rendelkezik tárolókkal.

 

Ha minden készen áll, már csak az esti hangulatvilágításról és némi harapnivalóról kell gondoskodnia és indulhat az idei első kerti party!

süti beállítások módosítása